Rookie in actie

De harten van uw team, collega’s of zakenrelaties sneller laten kloppen? Dat kan. Laat ze plaats nemen op onze ‘hot seats’, als coureur of als navigator, en geef ze de sensatie van hun leven. Rookie Exclusive Rally & Race Clinic laat niets te wensen over.

 

Rookie daagt u uit

Racen op een circuit is een kwestie van snelheid en behendigheid. Dat vereist behoorlijk wat moed en inzicht. U wilt dan vast niet onderdoen voor uw collega’s, zakenrelaties of medewerkers. Rookie heeft alles in huis om de gedrevenheid van de deelnemers te testen.

Race clinic zoals u het wilt

Racen in de lage landen of snelheden tarten in een mediterraans klimaat. Uw zintuigen prikkelen met de Amerikaanse cuisine of gaat u liever voor de Italiaanse keuken wel of niet voorzien van aansprekende dagvoorzitters. De Rookie ‘All inclusive experience’ biedt u alle ruimte om een programma op maat samen te stellen.

Laat uw wensen uitkomen

 

Droomt u er weleens van om met uw collega’s, team of zakenrelaties eens helemaal de remmen los te gooien? (Figuurlijk natuurlijk!) Rookie Exclusive Rally & Race Clinics laat uw dromen werkelijkheid worden! 

 

 

Kijk alvast rond

 

 

Ervaar de Rookie Experience nu maximaal met deze 360° tour door de mogelijkheden die Rookie je biedt. Van het treffen van voorbereidingen tot adrenaline tijdens het racen op het circuit, deze interactieve video laat zien dat Rookie de totale beleving biedt voor spanningszoekers!