Programma

Om alvast een beeld te schetsen van uw maatwerk programma, hieronder enkele suggesties en cases. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

A

Rally, Race en Drift clinics

Op verzoek halen we u en uw team, collega’s of zakenrelaties op en brengen wij u naar Weeze Airport voor een unieke Rookie Rally, Race en/of Drift Clinic.

Vele locaties, zoals circuit Zandvoort, zijn beschikbaar. Maar voor een échte Rally ervaring gaan we graag naar de `exotische` locaties. En u?

B

Promotie en marketing event

Vergelijk uw marketing en promotie campagne eens met een rally parcours. Een snelle doelgerichte begeleiding van uw doelgroep tot het verkrijgen van de juiste informatie over uw bedrijf, diensten of producten.

Gebruik een Rookie bij interne of externe promotie of lancering van uw nieuwe imago,strategie, dienst of product. Onvergetelijk!

C

Training en workshops

Een Exclusive Rally & Race ervaring kan een training, workshop of cursus op unieke wijze versterken.Gezamenlijk de `comfort zone` opzoeken, het adrenaline peil verhogen en de bloeddoorstroming flink activeren.

Zo kunt u effectief en doelgericht de relatie leggen tussen bijvoorbeeld karakter, kennis, kunde en klimaat.

D

Business meeting 'out of the box'

Heeft u een belangrijke business meeting, met uw team of juist met uw zakenrelaties? Vraag Rookie eens om dit voor u te faciliteren. Wij verzorgen een bijzondere vergaderlocatie op een Rally of Race terrein naar wens en regelen alle benodigde faciliteiten.

Verder helpen wij graag bij het versterken van de onderlinge band, door de inzet van een Rookie Clinic.   

E

All inclusive experience

Naast de Rally & Race Clinics biedt Rookie een unieke faciliteit voor een programma op maat, de zogenaamde `all inclusive experience`. Catering en faciliteiten worden uitgebreid en naar wens verzorgd. Relevante en aansprekende dagvoorzitters worden op verzoek uitgenodigd. Een circuit in Nederland of juist ergens in het buitenland? In overleg is veel mogelijk. Wij regelen het voor u.

F

Catering & faciliteiten

Bij elke gelegenheid zorgt Rookie in overleg met opdrachtgevers en businesspartners voor gepaste catering en faciliteiten.

Hierbij kunt u denken aan voorzieningen op het terrein of daarbuiten, die ervoor zullen zorgen dat elke deelnemer zich welkom voelt en optimaal kan genieten van een Rookie Exclusive Rally en Race Clinic.

J

Junior experience

Rookie RRC presenteert de Junior Experience; dé rallycross jumpstart voor toekomstige rallyrijders van het hoogste niveau. Ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud en heb je al ruime kart ervaring? Dan is de Junior Experience écht iets voor jou.