Over Rookie

Het team achter Rookie heeft ruime ervaring met het organiseren en faciliteren van trainingen, business events en Rally & Race Clinics. `Waar anderen stoppen, gaan wij een flinke stap verder`.

In een Rookie Clinic kunnen ervaren of onervaren deelnemers daadwerkelijk de ‘hot seat’ beleven. Op een unieke 'exotische' locatie vol gas over het parcours en met piepende banden door de bocht 'vegen'.

Vooruitstrevend in maatwerk
Voor bedrijven en organisaties kunnen we de relatie leggen tussen de vereisten van onze topsport en bijvoorbeeld uw management uitdagingen. Samen ontrafelen we de overeenkomsten en zorgen ervoor dat uw Rookie Challenge écht bijdraagt aan het bereiken van persoonlijke en organisatie doelstellingen.

Specialisten

RALLY TEAM BRABANT

De Stichting Rally Team Brabant, initiatiefnemer van Rookie, is een club van enthousiaste vrijwilligers, sinds 2008 actief in de rallysport. Vanuit de thuisbasis Helmond nemen we deel aan verschillende (inter)nationale wedstrijden. Onze jarenlange ervaring op rallygebied en de expertise van onze teamleden maakt het ons mogelijk Rookie tot in de professionele puntjes te verzorgen. Wilt u meer weten over Rally Team Brabant, kijk dan op www.rtbrabant.nl. 

Rally-team-brabant.png

Rookie_deskundig_0.png

DESKUNDIG

Al onze rallyrijders en instructeurs zijn specialisten bij uitstek. Mensen die van wanten weten en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Bovendien hebben we speciaal voor de technische ondersteuning deskundige monteurs paraat staan, die bij eventuele technische problemen direct kunnen inspringen.