CLINICS

Samen met uw team, collega’s en/of zakenrelaties gaan we voor de `hot seat` als coureur of als navigator. Op verhard of onverhard terrein even vrijuit knallen!

Absoluut veilig en onder auspiciën van professionele instructeurs. Echter, met zo min mogelijk restricties.

De totale driving experience is een combinatie van Rally, Race en Drift. Óf u kiest zelf uit deze drie elementen. In alle gevallen zult u volop kunnen genieten van een ultieme ervaring.

Rookie_Segway.png

Rally, Race & Drift

Rally

Natuurlijk gaat het bij rally over een verhard en onverhard parcours vooral om snelheid. Echter, bij rally rijden komt meer kijken. Behendigheid, training en ultieme
beheersing van de auto. Een combinatie van eigen inzicht, intuïtie en grenzeloos vertrouwen in de navigator en het team.

Race

Racen op circuit is een kwestie van snelheid en behendigheid. Moed en inzicht spelen ook hier een belangrijke rol. In deze sensationele en exclusieve Rookie clinic, die plaatsvindt op een circuit of verhard terrein, maakt u kennis met alle belangrijke facetten van het racen.

Drift

Driften gaat bij Rookie om veiligheid en volledige beheersing van de auto. De stuurmanskunst die u opdoet bij het gecontroleerd driften kunnen op een dag zelfs uw
leven redden. Zeker als u te maken krijgt met aquaplaning of ijzel op het normale wegdek. Deze clinic is even spectaculair als leerzaam.

ALL INCLUSIVE EXPERIENCE

Naast de Rally & Race Clinics biedt Rookie een unieke faciliteit voor een programma op maat, de zogenaamde `all inclusive experience`.

Catering en faciliteiten worden volledig naar wens verzorgd. Relevante en aansprekende dagvoorzitters worden op verzoek uitgenodigd. Een circuit in Nederland of juist ergens in het buitenland? In overleg is veel mogelijk. Wij regelen het voor u.
 

rookie-accessoires.jpg

veilig-vegen.png